Noi suntem Artberry.

Bine ati venit in lumea Artberry, o lume plina de culoare a copiilor.
Urmariti-ne pe
(+4) 0258.817.842 artberry@ectc.ro
Back to top
 

.

Artberry- fantezie si creativitate

Brandul Artberry aduce impreuna toate produsele companiei ErichKrause, create special pentru dezvoltarea creativitatii copiilor cu varste cuprinse intre 3-6 ani. Produsele Artberry au fost create pentru educatia si dezvoltarea copiilor prin joaca.

E important sa tinem cont de personalitatea, nevoile si interesele copilului in fiecare etapa a cresterii lui. Interactiunea copilului cu diferite elemente pentru dezoltarea creativitatii ar trebui sa inceapa cu lucrurile simple, ca pasta de modelare sau cu plastilina si apoi sansa copilului de a desena cu creioane colorate, creioane cerate sau carioci. Urmatorul pas spre dezvoltarea abilitatilor va fi jocul cu seturi creative. O mare parte din produsele Artberry includ articole pentru modelat si desenat si diferite seturi tematice de joaca, ce vor starni curiozitatea copiilor si a parintilor. Datorita colaborarii copiilor si parintiilor in procesul educational si creativ de joaca, vor aparea multe emotii pozitive, facilitand comunicarea dintre ei si ajutand eficentizarea timpului liber al copilului. Toate produsele Artberry se afla in standardele europene de calitate si siguranta.

Calitatea produselor este atinsa prin echipamente speciale, materiale de inalta calitate si procese supravegheate la fiecare pas. Ambalajul Artberry este implementat intr-un mod unic. Pictogramele si descrierile de pe ambalaj clarifica toate caracteristicile produselor Artberry pentru client. Produsele sigure, de inalta calitate si moderne sunt un cadou superb, deschizand noi perspective asupra dezvoltarii copilului si incurajarea intereselor si perceptiilor sale despre lumea inconjuratoare.