Noi suntem Artberry.

Bine ati venit in lumea Artberry, o lume plina de culoare a copiilor.
Urmariti-ne pe
(+40) 762 449 229 comenzi@corama.ro
Back to top

test

Artberry / test
20

78

peste

Sa cunoastem ce este nou

Pentru copilul cu varsta intre 3-6 ani jocurile noi semnifica o fereastra in lume, il ajuta sa descopere noile obiecte inconjuratoare si proprietatile acestora, si in acelasi timp pe sine insusi. Plastelina pe baza de ingrediente din plante ARTBERRY ii da posibilitate copilului prin jocuri cu forme sa faca descoperiri mici una dupa alta, in fiecare zi sa acumuleze cunostinte noi si sa-si creasca increderea in sine si in propriile forte..

haideti sa ne jucam

haideti sa ne jucam

Nu Ne Este Frica De Nimic

In cutiute de plastelina-consistenta moale de culori deschise. Dar nu va faceti griji! Chiar daca copilul va dori sa guste plastelina ARTBERRY, nu se va intampla nimic rau. Acestea contin ingrediente naturale, pe care le cunoastem cu toti- faina, sare, ulei de masline. Colorantii folositi sunt de asemenea naturali. Desigur, plastelina pe baza de ingrediente naturale nu este un produs alimentar, dar pentru copii acesta nu dauneaza, se pastreaza bine in cutiute inchise cu capac, si nu-si pierde proprietatile initiale.

iubim sa ne jucam

Dezvoltarea Motoricii

Copilul are nevoie sa atinga totul, prin pipaire el primeste o partea din informatia despre mediu. Incercand sa faca ceva cu mainile lui el dobandeste primele cunostinte si aptitudini. La aceasta varsta conteaza jocurile care aduc fericire copilului si in acelasi timp ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorice. Plastelina pe baza de ingrediente din plante ARTBERRY este destinata pentru acest lucru. Cu cat mai corect este ales produsul, cu atat mai bine si mai usor copilul isi va dezvolta degetele, care au de invatat atat de multe.

Ne Jucam Cu Placere

Fiecare atingere a plastelinei moi, fine si deschise pe baza de ingrediente naturale ARTBERRY cu siguranta o sa ii aduca copilului dvs. placere. Si chiar daca la primele va reusi sa faca doar figurine hazlii- acestea o sa-l inveseleasca. Cei maturi vor putea sa-I arate copilului cum trebuie utilizate corect fomele si alte accesorii pentru modelare care se regasesc in fiecare set. De asemenea, setul ARTBERRY este un cadou deosebit, intr-o cutie colorata, si poate sa faca fericit orice copil.

Sa Ne Ocupam De Creativitate

La ce viseaza parintii? Viseaza ca copiii lor sa creasca talentati si sa fie capabili. Pentru aceasta trebuie sa insuseasca jocurile creative. Atunci cand copilul dvs invata sa modeleze alegand forma si culoarea potrivita a plastelinei ARTBERRY, in fantezia lui se creaza o lume completa formata din emotii si imagini pozitive. In imaginatia copilului figurinele iau viata, se schimba, vorbesc unele cu celelalte- asa copilul invata sa viseze sa se bucure de prima opera creativa.